13 juni 2018

Hesp oud en nieuw


sinds 1 april 2018 is Café Hesp in handen van nieuwe eigenaren. Vaak ontstaan dan de wildste geruchten over wat er dan allemaal wel niet gaat veranderen. En bij een alom bekende oude Amsterdamse kroeg met een geschiedenis als die van Hesp bestaat dan al heel gauw de angst dat 'er niets van overblijft'...

In dit geval is die angst gelukkig nergens voor nodig: Hesp zal zeker onder ons bewind gewoon Hesp blijven. Een mooi Amsterdams café met veel speciaal bieren op tap en fles. Een kroeg waar voetbal kan worden gekeken, altijd een leuk muziekje op de achtergrond speelt en waar gezelligheid centraal staat.

Maar dan wel met de kwaliteit die tegenwoordig standaard is, zeker in de Amsterdamse horeca. Een goed getapt biertje in een schoon glas, koffie met een lekker goed koekje, een uitgebreide hapjeskaart met, naast gefrituurde hapjes, ook een aanbod voor diegene die daar nou net even geen zin in heeft.

En als je dan op één van de mooiste terrasplekken van Amsterdam een tafeltje hebt bemachtigd, wil je daar ook kunnen blijven eten. Een niet al te uitgebreide dinerkaart maar wat er op staat moet dan wel echt goed zijn. Dus een goede hamburger, een lekkere saté en een fantastische cote de boeuf.

Om dit te kunnen verzorgen zijn er al heel wat aanpassingen gedaan: nieuwe kooklijn in de keuken, volledige nieuwe barkoelingen, glazenspoelmachine, nieuw terrasmeubilair et cetera.

Daar gaan we de eerste zomer mee starten en dan plannen/ideeën ontwikkelen voor Hesp 2.0. Dus we zijn nog niet klaar… maar een begin is er!

13 juni 2018

Hesp oud en nieuw

sinds 1 april 2018 is Café Hesp in handen van nieuwe eigenaren. Vaak ontstaan dan de wildste geruchten over wat er dan allemaal wel niet gaat veranderen. En bij een…
Lees het hele verhaal
Contact
Café-Restaurant Hesp Weesperzijde 130-131
1091 ER Amsterdam
OPEN Maandag t/m Woensdag
vanaf 09.00 tot 23.00 uur
Donderdag t/m Zaterdag
vanaf 09.00 tot 01.00 uur
Zondag
vanaf 09.00 tot 21.00 uur